Referencer

Kunders omtale

Vi sætter stor pris på, når I giver jer tid til at skrive en anbefaling af vores arbejde. De betyder alle sammen meget for os. Herunder kan du læse et udsnit af de anbefalinger, vi har fået løbende. Tak for dem alle, vi glæder os til at hjælpe jer igen.

Inge Helth

“Jeg har fået udført udvendigt malerarbejde af mit sommerhus i uge 37 , 2015, og er meget tilfreds med såvel resultatet som arbejdsprocessen. Dette gælder både samarbejdet med mester, svende og lærling.

Malernes faglige dygtighed, omhu og grundighed under arbejdet er overhovedet ikke til diskussion. Det er tip top professionelt og flot arbejde. Men at malerne oveni i deres faglighed også er en fornøjelse at have gående og arbejde er ikke en selvfølge. De var meget høflige, tog hensyn og spredte glæde. Det var helt tydeligt, at de har en god teamånd og arbejder godt sammen, samtidig med at de har det rart og sjovt sammen.

Jeg kan på det varmeste anbefale STA maleren.

Jeg kan tilføje, at jeg i 2006 fik hele mit sommerhus malet indvendigt af samme firma med samme oplevelse og resultat som ovenstående.”

STA Malerfirmaet A/S

Har du et spørgsmål til os? Så udfyld kontaktformularen her på siden og tryk “Send”, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at tage kontakt til os på nedestående information.

Kontor:
JH Wesselsvej 6
8230 Åbyhøj

Lager:
Tofteledet 4b
8330 Beder

Kontakt detaljer

Email: bm@stamaleren.dk
Telefon: 20 29 19 00
CVR: 1946 2307

Ring for et uforpligtende tilbud

Ingen opgave er for lille, ingen opgave er for stor.
Står du og mangler en til malerarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi bestræber os på at besvare din besked hurtigst muligt…

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden, acceptere du brugen af cookies.