Ydelser

Erhverv

Vores mange års erfaring med erhverv har gjort, at vi er specialister i at varetager større såvel som mindre erhvervsmæssige udfordringer. Vi sørger altid for at holde os ajour med nyeste tekniker og metoder, således at I får det bedst mulige resultat for pengene.

Hertil er vi specialister i at finde den maling, der passer lige præcis til det formål, I søger. Vi har ydermere en bred erfaring inden for farver, nuancer og muligheder, som gør, at vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning – den der komplementerer rummet, omgivelserne og lyset bedst.

Vi har gennem de sidste 30 år arbejdet med både store og små entrepriseprojekter rundt omkring i det aarhusianske erhvervsliv. Vi er altid åbne for nye samarbejdspartnere til fremtidige projekter.

Det er vigtigt for os, at I som virksomhed har tillid til os, og derfor overholder vi også altid indgåede aftaler og angivne tilbud. Vi holder, hvad vi lover – både når det kommer til pris, kvalitet og resultat.

– Og så rydder vi naturligvis altid op efter os selv!

Flyttelejligheder

Hvis man bor til leje, er der ofte krav om nymalede vægge enten ved indflytning eller fraflytning. Males der ikke ”godt nok”, er det en om’er, og mange vælger derfor ofte fra start af at lade professionelle om malingen. Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi sikrer, at der ingen helligdage er eller andet kritisabelt.

Tilfældet kan også være, at en tidligere beboer har anvendt en farve, man ikke bryder sig om eller en farve, som helt enkelt er for svær at dække selv. Mange vælger her ofte at undgå besværet og alliere sig her i stedet med en professionel maler – som for eksempel os.

Vi har mange års erfaring med at male flyttelejligheder, vi har mange faste udlejningsfirmaer som vi samarbejder med i Aarhus centrum. Derved har vi god erfaring med de mange forskellige typer af lejligheder der findes.

Vi oplever ofte, at dem som flytter fra lejligheden undervurdere besværet og tidsforbruget ved at male selv – til gengæld overvurdere dem som fraflytter, prisen for at sætte en professionel maler til at løse opgaven.

Vi udfører malerarbejde på skoler

Skoler

Igennem årene har vi udført malerarbejde på flere af de skoler som ligger i Aarhus Kommune – og vi kan gøre det samme på jeres.

Hos os finder I en dygtig og kompetent samarbejdspartner, som ved, hvor vigtigt det er, at det arbejde vi udfører, forstyrrer mindst muligt. Vi har for øje for at planlægge således, at vores arbejde ikke forstyrrer undervisningen.

Vi er specialister i at finde den maling, der passer lige præcis til det formål, I søger, og har ydermere en bred erfaring inden for farver, nuancer og muligheder, som gør, at vi kan hjælpe jer med at finde den bedste løsning – den der komplementerer rummet, omgivelserne og formålet bedst.

Institutioner

Igennem årene har vi udført malerarbejde på flere institutioner. Vi har blandt stået for malerarbejde på mange institutioner i Aarhus Kommune og omegn.

Vi garanterer god rådgivning og godt håndværk og ved, at når man som institution skal have udført malerarbejde, så er der typisk en række forhold, man skal tage hensyn til. Så det gør vi selvfølgelig. Vi udfører arbejdet på en måde, som passer jer bedst.

Igennem årene er vi blevet stillet mange forskellige opgaver, og du kan derfor altid vide dig tryg, når du får STA Malerfirmaet til at male for jeres institution.

Plejeboliger

Plejeboliger

Hos STA Malerfirmaet A/S har vi stor erfaring med at udføre malerarbejde på plejehjem og beskyttede plejeboliger. Vi har blandt andet pustet nyt liv i vægge og lofter på en række plejeboliger i Aarhus og omegn.

Vi er bekendt med de forskellige udfordringer, der kan opstå og eventuelle ekstra hensyn, som skal tages. Vi maler derfor, når det passer jer bedst og på den måde, som passer jer bedst.

Vores erfaring gør, at vi er specialister i at finde den maling, der passer lige præcis til det formål, I søger, og vi har ydermere en bred referenceramme inden for farver, nuancer og muligheder, som gør, at vi kan hjælpe jer med at finde den bedste løsning – den der komplementerer rummet, omgivelserne og formålet bedst.

Udendørs arbejde

I STA har vi mange års erfaring med udendørs arbejde. Vi har efterhånden lavet mange udendørs projekter i lokalområdet i Åbyhøj og rundt omkring i Aarhus.

Vi er specialister i at vælge det rigtige maling, som passer bedst til de udendørs projekter vi igangsætter. Om det er oliering eller maling af udendørs træværk, eller maling af en udendørs facader og vinduer.

Vi gør vores bedste for at være på forkant med vejret, og derved kan planlægge vores udendørs projekter bedst muligt for kunden.

Nybyggeri

Vi maler alle former for nybyggerier: Haller, værksteder, butikslokaler, sommerhuse, boliger og andet. Og på tidspunkter, som forstyrrer mindst muligt. For private er det måske ligegyldigt, men for erhverv kan det være ret så forstyrrende at skulle have et malerfirma ind i åbningstiden. Vi maler derfor, når det passer jer bedst.

Vores erfaring strækker sig langt, og vi har både beskæftiget os med nybyggerier, renoverings- og moderniseringsopgaver – hvorfor vi også inddrage en række spændende referencer, når du skal beslutte, hvordan din farveløsning skal se ud.

Står du for at skal bygge nyt, hjælper vi gerne fra start til slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden, acceptere du brugen af cookies.